top of page

Be Koala: duurzame hoofdkussens zonder plastic

Ben jij ook zo klaar met de plastic soep en de impact van ons dagelijks leven op het milieu? Wij bij Be Koala zijn dat in ieder geval wel! Daarom hebben wij ons ingezet om een product te maken dat niet alleen comfortabel is, maar ook milieuvriendelijk. Onze kussens én verpakkingen zijn plasticvrij, omdat we vinden dat het tijd is voor verandering in de kussenbranche.


Vervuiling in kussenbranche


Wist je dat er elk jaar miljoenen plastic kussens worden geproduceerd die niet biologisch afbreekbaar zijn? Dit heeft een enorme impact op ons milieu en op de dieren die erin leven. Je herkent de plastic kussens aan materialen als polyester, nylon, polypropyleen en memory foam (traagschuim). Het productieproces van plastic kussens zorgt ook voor vervuiling van lucht en water. En dat terwijl er duurzame alternatieven zijn.


Een 100% biologisch kussen is mogelijk


Bij Be Koala vinden we het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor ons productieproces. Daarom maken we onze kussens in Nederland op maat. We gebruiken we alleen duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo maken we gebruik van 100% natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, biologisch kapok en biologische latex vlokken.


Door onze kussens op maat te maken krijg jij een perfect passend kussen. Het kussen dat precies past bij jouw slaappositie, matras en lichaam, waardoor je comfortabel slaapt en minder kans hebt op nek- en rugklachten. Een kussen op maat zorgt er ook voor dat er geen materiaal wordt verspild.Bij Be Koala staan we voor duurzaamheid en kwaliteit. We geloven dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven, maar dat mag niet ten koste gaan van onze planeet. Daarom maken we kussens op maat, zonder plastic, en gebruiken we alleen duurzame en natuurlijke materialen. Zo slaap jij niet alleen beter, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Yorumlar


Yorumlara kapatıldı.
bottom of page