top of page

Verzending

Je bestelling

Wij verzenden onze producten gratis binnen Nederland en België. Ongeveer 24 uur na het plaatsen van de bestelling ontvang je van Be Koala een definitieve orderbevestiging. De exacte levertijd staat in deze bevestiging. Al onze producten worden verzonden met PostNL. 

Bestelling volgen

​PostNL stuurt je de avond voor de bezorgdag een e-mail met daarin je pakketnummer en bezorgtijd. Je ontvangt de volgende dag nog een e-mail van PostNL met de bezorgtijd. Daarnaast heeft PostNL altijd up-to-date statusinformatie over je pakket. PostNL kan je pakket ook bij een afhaalpunt bezorgen. Je kan dit doorgeven via de e-mail die je van PostNL ontvangt.

 

Bestelling niet bezorgd

Als je bestelling onterecht als ontvangen wordt weergegeven dan geldt het volgende.​ Houd rekening met 3-5 werkdagen voordat het pakket wordt afgeleverd. Vervoerders markeren soms een pakket als afgeleverd, maar leveren het soms helaas pas op een later tijdstip. Als het pakket na de 5e werkdag nog steeds niet is aangekomen, neem dan eerst contact op met PostNL. Als het pakket door PostNL als verloren wordt beschouwd en niet kan worden gevonden neem dan contact met ons op via e-mail op snooze@be-koala.com

 

Zendingen binnen EU

Op dit moment verzenden we alleen binnen Nederland en België. Woon je in een ander EU land en heb je interesse in ons product? Stuur ons een mailtje naar snooze@be-koala.com. We gaan dan kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Fout adres

Heb je een onjuist adres opgegeven? Mail dan zo snel mogelijk naar snooze@be-koala.com. Misschien kunnen we het adres nog handmatig voor je aanpassen. Zodra een artikel is verzonden kunnen we het verzendadres helaas niet meer bijwerken. Neem dan contact op met PostNL: misschien kunnen ze het adres nog wijzigen. Wij zijn niet aansprakelijk als de fout niet op tijd hersteld kan worden en de bestelling niet wordt ontvangen.

bottom of page