top of page

Retourneren

We bieden een risicovrije proefperiode van 30 nachten vanaf de datum waarop je je Be Koala kussen ontvangt. We vinden het belangrijk om je voldoende tijd te geven om te wennen aan je nieuwe kussen.

Moet ik aan mijn Be Koala kussen wennen?

Bij Be Koala word je kussen op maat gemaakt. Hierdoor is geen kussen hetzelfde en geeft jouw kussen de ondersteuning die je nek en schouders nodig hebben. 

We krijgen gelukkig vooral te horen dat het kussen vanaf de eerste nacht goed bevalt. Maar zoals met alle kussens kan er toch een periode zijn dat je moet wennen. Zeker als je hiervoor langdurig op een te hoog of te laag kussen hebt geslapen (ja, je went helaas ook aan een houding die niet goed voor je is).

 

We raden je aan om het kussen altijd minimaal 3 weken te proberen. Dit kan zonder problemen, je krijgt je geld terug als je het kussen binnen 30 dagen terugstuurt.

Waar moet ik rekening mee houden tijdens de proefperiode van 30 nachten?

We vragen je de originele verpakking te bewaren totdat je zeker weet dat je tevreden bent. Je hebt de verpakking namelijk nodig in het geval van een retour. Indien de originele verpakking niet beschikbaar is bij het retourneren dan kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Uiteraard moet er ook een kussenhoes worden gebruikt tijdens de proefperiode. We kunnen ervoor kiezen om kussens die vies, beschadigd of op een andere manier aangetast zijn, niet retour te nemen. 

Is een retour gratis?

Ja, alle retourzendingen zijn gratis. Reeds betaalde verzendkosten worden echter niet gerestitueerd.

Hoe stuur ik mijn kussen terug?

Stuur ons binnen 30 dagen na ontvangst van je kussen een e-mail en we zullen het retourproces starten. We willen graag eerst de reden horen waarom het kussen niet bevalt. Als je niet tevreden bent met je Be Koala kussen dan kan je contact opnemen via snooze@be-koala.com voor een prepaid retourlabel en instructies. Bewaar de originele verpakking totdat je zeker weet dat je helemaal tevreden bent met je Be Koala kussen.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Terugbetalingen kunnen tot 2 weken na de ontvangst duren, maar worden meestal binnen een week uitgegeven.

Kan ik na een retour een nieuwe bestelling plaatsen?

Ons retour beleid is beperkt tot één Be Koala kussen per persoon en moet uiterlijk op de 30e dag na levering van het product worden uitgeoefend.

bottom of page