top of page
gepersonaliseerd hoofdkussen

Leuk je te ontmoeten 😊

Wij zijn Esther and Delyan, co-founders van Be Koala. Ondertussen is het alweer 4 jaar geleden; het moment dat we voor het eerst over Be Koala aan het brainstormen waren.

Het begon met nekpijn, bij Esther. En een erg betrokken fysio die haar liet zoeken naar een perfect passend kussen. Maar elk kussen kreeg negatieve feedback van haar fysio. Het was 'te hoog', 'te laag', 'te hard' of 'te zacht'. Zo'n zoektocht, dat moest anders kunnen.. 

Het kussen van de toekomst

Iedereen heeft een andere slaaphouding en lichaamsbouw. Maar toch kopen we allemaal zomaar een kussen. Een product zo belangrijk als je kussen, dat moet op maat gemaakt worden! Je ligt immers elke nacht ongeveer 8 uur in je slaaphouding.

Een goede slaaphouding is niet alleen erg prettig, het voorkomt ook langdurige klachten aan rug, nek, schouders en armen (de bekende slapende armen..). Delyan en Esther hebben met hulp van fysio's een formule ontwikkeld die jouw perfecte kussen berekent.

be-koala-hoofdkussen-1536x864 (1).jpg
BeKoala-productfotografie-20221117-Rotterdam-135-bewerkt(highresJPEG)-2.jpg

Geen chemische behandelingen, geen plastic

Kussens worden tegenwoordig vooral gemaakt van polyester of andere synthetische materialen, zoals memory foam. Esther en Delyan woonden een aantal jaar in China, waar ze met eigen ogen de gevolgen van de productie van plastic verpakkingen en synthetisch textiel zagen. Synthetische kussens zijn niet alleen slecht voor het milieu maar ook ongezond voor jou. De chemische stoffen waarmee deze kussens behandeld worden adem je steeds weer in.

 

Be Koala gebruikt alleen maar natuurlijke, biologische materialen en blijft weg van chemische behandelingen. Je hoeft een Be Koala kussen dus niet eerst te luchten: er komt geen chemische geur vanaf. Leer meer op onze Instagram.

bottom of page